Paraplyovertro

Når en snakker om en paraply er det bare som beskytter for ethvert menneske. Det anses å gi beskyttelse mot regn og varme fra solen. Men det er noen gamle myter også opptatt av paraply. For å spore opprinnelsen knyttet til overtroen tar vi oss til den egyptiske epoken der det ble ansett å være en menighet med dårlige ånder som kan skade en person. En betydelig tro på den egyptisk gudinne Nut (Nuit) designet vakkert i form av en paraply som ble symbol for å dekke hele himmelen. Denne hellige operasjonen ble utført for de edle klassene. Personen under paraplyen ble ansett som den hellige mens en annen persons oppføring var hellig. På den annen side anser babylonerne det som en æres å gå inn i skyggen av kongens paraply.

Historien slutter ikke her da en paraply ble ansett for uflaks i det 18. århundre i moderne nasjoner som Storbritannia hvis den ble åpnet innendørs. Det utgjorde skade på grunn av sin store størrelse, sinne, argumenter etc blant menneskers relasjoner.

Folk begynte selv å tro på myten at bære en paraply kan stoppe regnet selv om det kommer til å regne. Men tvert imot hvis en paraply åpnes utendørs og føres inne i huset for å tørke, er det ikke knyttet uflaks til det. Og det verste som kan forestilles, det er en myte, er den svartfargede paraplyen som aldri blir brukt utendørs i regnet eller bli åpnet på skipet eller alltid ligge på siden eller hjørnet av gulvet.