Engler og Tarot-kort kan sammen forandre livet ditt

Tarotkort er helt knyttet til våre liv. Vi kan gjemme alle aspekter av livet vårt fra noen av oss. Men tarot-kort blir ikke besvart av tarotkort for svar på egoet i livet vårt, enten det er kjærlighetsrelaterte spørsmål, spørsmål relatert til kompatibilitet, økonomiske spørsmål og til og med svar på spørsmål vi får i tarotkortet.

Det er 4 kort i Tarot-kortene, som er englekort, som du kan se som kjærlighetskort, djevlekort, måteholdskort og dommerkortet. Disse englene kommer i livet ditt, for din lykke. Disse 4 kortene kan gjøre livet ditt veldig bra eller veldig dårlig, og det skiller seg aldri fra livet ditt. Det gir deg nøyaktig og nøyaktig informasjon om din fremtid gjennom Angelus Tarotkortet og gjennom livet ditt slik at du kan være forberedt på din fremtid, dette er arbeidet med disse fire kortene, englene.

Raphael: Healer

Det første kortet i den store arkana med en engels nærvær er kort VI, Elskeren. Menns elsker-kortet peker ofte på romantikk, er den viktigste meningen å ha et valg. Elskerens kort vil hjelpe deg med å ta viktige beslutninger i livet ditt, og det er mange viktige beslutninger som kjærlighet eller noen vi elsker, og om han liker oss å svare på slike viktige spørsmål i dette kortet. Dette kalles et kjærlighetskort og dette kortet er den mest kjente av tarotkortet. Mange av dette kortet er gale fordi deres kjærlighet har kommet til deres liv gjennom dette kortet. Ikke bare dette, dette kortet hjelper deg med å ta mange viktige beslutninger i livet ditt, for eksempel økonomiske beslutninger, beslutninger om kompatibilitet, avgjørelse av temperert etc.

Uriel: Brannen

I kategorien Tarotkort ser tallet XV, som vi kjenner som djevelens kort, veldig skremmende ut, og vi ønsker å holde oss borte fra dette kortet, men når du leser hele informasjonen om dette kortet, vil du bli kjent med at motivet av dette er kortet til rensing. I våre liv kommer brenning av muligheter til å frigjøre oss slik at vi ikke har noen restriksjoner i våre liv og kan leve våre liv uavhengig. Dette kortet er bare skummelt i utseende, men det er veldig hjelpsomt. Derfor er dette kortet nummer 15 kjent som Uriel: Brannkortet, og hvis du trenger hjelp, kan du også kalle på djevelen. Den eneste måten å kvitte seg med alle kravene i livet ditt, er djevelens kort.

Gabriel: Den Mektige

Kom nå til Gabriels kort. Gabriel var meldingsbæreren fra Gud og Gabriels kort er også kjent som måteholdskort. Via Gabriels kort kan vi finne utfordringene i våre liv og triksene med å håndtere dem, ikke bare det, Gabriel kort, våre drømmer, vår fremtid og vår tenkning og viser vår sinne. Dette kortets nummer er 14 i tarotkort, som er veldig imponerende.

Michael: Forsvareren

Michael, kortnummer i tarotkort 20. Dette kortet er domskortet Michaels kort hjelper oss med å ta store og viktige beslutninger i våre liv som er svært vanskelige. Vanligvis bruker vi bare noen få minutter på å ta en beslutning, men mange avgjørelser er svært viktige og større, der vi søker hjelp av en Guds budbringer og den testen som Michael har gitt på kortet, engelen er Guds beskytter. Og der er budbringeren til døden, og det er vår hjelp med å ta store og viktige beslutninger om livet.

Verden

Verden! Kortnummer XXI i tarotkort. Det viktigste tarotkortet blant Tarotkortene er Verden. Dette er det eneste kortet med de resterende 4 kortene. I hvert kort får du en spesialitet som et kort: Ett er for kjærlighet, et kort for temperament, et kort er for beslutningen, så er det et kort for kompatibilitet. Men dette er det eneste kortet der alle fire har fordelene og under tarotavlesningen, styrer dette kortet sine guddommelige budbringere, slik at fremtiden for den personen som tar tarotkortlesning kan bli fortalt som sann og sannferdig.

Ting er enkle og klare. Vi trenger bare å stole på alle disse erkeenglene. De er her for å hjelpe og veilede oss for vår fremtid. Så, slutte å vandre overalt i søker etter hjelp, bare ring disse erkeenglene, og de vil dukke opp på deg for å få hjelp.