Spå i tarotkort

Spå i tarotkort

Det finnes ingen rask måte å bli god til å spå i tarotkort på. Den eneste og beste måten er å studere nøye hva bildene på kortene betyr. Du kan også lese deg opp på litteratur om tarotkort.

Jo mer du øver, dess mer dyktig blir du i å spå i kortene. Etterhvert vil du merke hvor fort stemningen kan endre seg i løpet av en omgang. Du vil raskt bli overbevist om at det som viser seg i kortene, stemmer. Det nytter å øve seg litt hver dag, etterhvert flyter det lettere.

Husk å stille spørsmålene som får frem de gjemte og vanskelige svarene som gjemmer seg i kortene. Dette kan få personligheten til å komme frem. Og svarene kan være det som skal til for å redde denne personen. For at dem lettere skal finne frem i jungelen av spørsmål, tenk deg nøye om hva du spør etter. Dette kan være svært avgjørende.

Kan man stole fullt og helt på tarotkortene?

Noen sier at tarotkortene er djevelens verk. Og de kan fremme dårlig energi og kontakte de døde man helst ikke vil ha noe mer med å gjøre. Vi mener at tarotkortene fremmer god søvn og gode energier hos mennesker. I tillegg kan det hjelpe mange med å uttrykke følelsene de har slitt med lenge. Gi deg hen til en klarsynt som kan spå deg i tarotkort, og du vil føle trygghet med god grunn.

Den klarsynte kan ikke avgjøre om det er noe lit i forholdet ditt eller om du skal slutte i jobben din eller ikke. Det er til syvende og sist du som bestemmer. Det er dette som gjør tarotkortene så farlig; det kan dukke opp masse som du ikke er forberedt på.Det å bli spådd i tarotkort anbefales til de som er oppriktig interessert og vil vite hva fremtiden bringer.

Les mer om medialt och synske historier.

 

Gå Hjem