Mitt liv som heks og medial

Alle tror at vi mediale og hekser er helt forskjellige fra «normale» folk. Det er så feil som det går å få det.

Jeg er så heldig at jeg er født synsk og dermed er det ikke noe for som jeg syns er merkelig eller mystisk. Jeg har en familie som oppmuntret meg og lot meg få være som jeg er.
Årene gikk, en vokser opp og som mange andre synske så har en gaven i seg, men bruker den ikke alltid aktivt.

Jeg begynte å bruke den aktivt igjen da jeg var litt over 18 år og begynte å lese mye om andre synske og mediale. Jeg fikk lyst til å lære mer om tarotkort, urter og alternative metoder.

Jeg elsker naturen og dyr. Jeg er en sosial person, men elsker stillheten og roen jeg får ute i naturen og det å være alene. Dette er noe som mange mediale føler. De dras til naturen, det som er fredfylt og dyr. Det er kanskje ikke rart mange hekser er avbildet med en katt.

Jeg studerte og fikk en god jobb som jeg elsket. Jeg brukte mine synske og mediale gaver også på jobb, men sa det ikke til noen. Årene gikk og jeg fortsatte med mer studier og utdannelse. Det var da jeg fant ut at jeg også hadde gaven det er å lindre mennesker psykiske og fysiske smerte ved healing. Jeg lærte fort at jeg ikke trengte å være i samme rom som personen for å lese av han eller henne. Det er det fantastiske, det finnes ikke avstand, det er ikke noe problem om personen befinner seg hundrevis av mil borte. Alt er energi og det finnes ingen avstander fysisk som stopper arbeidet jeg og andre synske, healere og mediale gjør. Da jeg forsto det forandret det livet mitt.

Det var oppvåkningen for meg. I dagens samfunn bor ikke vi hekser i en liten, skummel hytte i skogen. Vi lever akkurat som alle andre, jobber innen alle typer yrker og noen av oss gjør som jeg. Vi jobber via telefon og prøver å hjelpe så mange som vi kan.

Vi kan hjelpe folk med mye, men mange som en hjelper glemmer at vi mennesker har en fri vilje og vi skal ikke forandre andre mennesker eller deres skjebne. Vi kan gi deg svar, nøkler du kan bruke i hverdagen for at ditt liv skal bli så bra som det kan bli. At du også tar i bruk din mediale side. Jeg tror alle har litt av det i seg og prøver å få flest bruke til å bruke den gaven de har for å hjelpe seg selv og de rundt seg.

Livet som heks er ikke så skummelt vi har ikke så mange feiekoster lenger heller. Vi bruker støvsuger. Nei, for å være helt seriøs. Alle mediale er akkurat som alle andre, vi har bare en ekstra sans eller flere som vi bruker og som vi kan dele med deg og alle andre.

jannikeermedial.com