Hvordan utføres spådom

Hvordan utføres spådom i tarotkort?

Tarotkortene stammer fra renessansen. De ble aller først introdusert i Italia i løpet av det 15. århunderet. Fra 1800-tallet ble det brukt som spåkort. De er et hjelpemiddel til å gi innsikt i menneskers liv. De kan fortelle om forestående hendelser og en forståelse av ditt liv.

Det første du bør gjøre er å kjøpe en bunke med tarotkort. Og den tilhørende boken som forklarer hva alle kortene betyr. På denne måten kan du bli kjent med kortene og deres innvirkning på mennesker.

Skap en avslappende atmosfære. Når du skal legge opp til en situasjon der det skal foregå spådom og andre spåtjenester som Thilde Svenson fra Wiskunde eller Sissi fra Spåonline.se må du forsøke å skaffe et rom med balanse og harmoni. Det bør være stille og behagelig duft. Prøv å unngå og ha ting og lyder som forstyrrer atmosfæren. Når du har dette på plass har du lagt til rette for den ulitmate setting for spåtjenester.


Du bør be klienten om å stokke kortene. På denne måten beviser du at du ikke har lagt kortene i en bestemt rekkefølge i forkant av økten. Be klienten om å tenke ut det aller første spørsmålet dere skal stille kortene og la dem svare. Les mer og få eksperthjelp.

 

Fordeler med å bli spådd