Drømmetolkning

Drømmetolkning

Drømmetolkning er prosessen med å gi mening til drømmer. I mange gamle samfunn, som for eksempel Egypt og Hellas, ble drømmen ansett som en overnaturlig kommunikasjon eller et middel til guddommelig inngrep, hvis budskap kunne tolkes av mennesker med åndelige krefter.

I moderne tid har ulike skoler i psykologi og nevrobiologi tilbudt teorier om betydningen og hensikten med drømmer. De fleste synes for øyeblikket å tolke drømmeinnhold i henhold til den freudianske teorien om drømmer slik det ble funnet i en undersøkelse utført i USA, India og Sør-Korea.

Folk ser ut til å tro at drømmer er spesielt betydningsfulle: de gir mer mening i drømmer enn til tanker i våken tilstand. For eksempel rapporterer folk at de ville være mer tilbøyelige til å avbryte en tur de hadde planlagt som innebærer et flytur hvis de drømte om at flyet deres krasjet natten før, enn om de tenkte på at flyet sitt krasjet natten før det igjen eller at beredskapsdepartementet utstedte en nasjonal advarsel.

Imidlertid tilskriver ikke folk alle drømmer like stor betydning. Folk ser ut til å bruke motiverte resonnement når de tolker drømmene sine. De er mer troende til å se drømmer som mer korrekte hvis de bekrefter deres våkne tanker enn drømmer som sier det motsatte av de våkne tankene, og ønsker.

Paraplyovertro

Paraplyovertro

Når en snakker om en paraply er det bare som beskytter for ethvert menneske. Det anses å gi beskyttelse mot regn og varme fra solen. Men det er noen gamle myter også opptatt av paraply. For å spore opprinnelsen knyttet til overtroen tar vi oss til den egyptiske epoken der det ble ansett å være en menighet med dårlige ånder som kan skade en person. En betydelig tro på den egyptisk gudinne Nut (Nuit) designet vakkert i form av en paraply som ble symbol for å dekke hele himmelen. Denne hellige operasjonen ble utført for de edle klassene. Personen under paraplyen ble ansett som den hellige mens en annen persons oppføring var hellig. På den annen side anser babylonerne det som en æres å gå inn i skyggen av kongens paraply.

Historien slutter ikke her da en paraply ble ansett for uflaks i det 18. århundre i moderne nasjoner som Storbritannia hvis den ble åpnet innendørs. Det utgjorde skade på grunn av sin store størrelse, sinne, argumenter etc blant menneskers relasjoner.

Folk begynte selv å tro på myten at bære en paraply kan stoppe regnet selv om det kommer til å regne. Men tvert imot hvis en paraply åpnes utendørs og føres inne i huset for å tørke, er det ikke knyttet uflaks til det. Og det verste som kan forestilles, det er en myte, er den svartfargede paraplyen som aldri blir brukt utendørs i regnet eller bli åpnet på skipet eller alltid ligge på siden eller hjørnet av gulvet.

Mitt liv som heks og medial

Mitt liv som heks og medial

Alle tror at vi mediale og hekser er helt forskjellige fra «normale» folk. Det er så feil som det går å få det.

Jeg er så heldig at jeg er født synsk og dermed er det ikke noe for som jeg syns er merkelig eller mystisk. Jeg har en familie som oppmuntret meg og lot meg få være som jeg er.
Årene gikk, en vokser opp og som mange andre synske så har en gaven i seg, men bruker den ikke alltid aktivt.

Jeg begynte å bruke den aktivt igjen da jeg var litt over 18 år og begynte å lese mye om andre synske og mediale. Jeg fikk lyst til å lære mer om tarotkort, urter og alternative metoder.

Jeg elsker naturen og dyr. Jeg er en sosial person, men elsker stillheten og roen jeg får ute i naturen og det å være alene. Dette er noe som mange mediale føler. De dras til naturen, det som er fredfylt og dyr. Det er kanskje ikke rart mange hekser er avbildet med en katt.

Jeg studerte og fikk en god jobb som jeg elsket. Jeg brukte mine synske og mediale gaver også på jobb, men sa det ikke til noen. Årene gikk og jeg fortsatte med mer studier og utdannelse. Det var da jeg fant ut at jeg også hadde gaven det er å lindre mennesker psykiske og fysiske smerte ved healing. Jeg lærte fort at jeg ikke trengte å være i samme rom som personen for å lese av han eller henne. Det er det fantastiske, det finnes ikke avstand, det er ikke noe problem om personen befinner seg hundrevis av mil borte. Alt er energi og det finnes ingen avstander fysisk som stopper arbeidet jeg og andre synske, healere og mediale gjør. Da jeg forsto det forandret det livet mitt.

Det var oppvåkningen for meg. I dagens samfunn bor ikke vi hekser i en liten, skummel hytte i skogen. Vi lever akkurat som alle andre, jobber innen alle typer yrker og noen av oss gjør som jeg. Vi jobber via telefon og prøver å hjelpe så mange som vi kan.

Vi kan hjelpe folk med mye, men mange som en hjelper glemmer at vi mennesker har en fri vilje og vi skal ikke forandre andre mennesker eller deres skjebne. Vi kan gi deg svar, nøkler du kan bruke i hverdagen for at ditt liv skal bli så bra som det kan bli. At du også tar i bruk din mediale side. Jeg tror alle har litt av det i seg og prøver å få flest bruke til å bruke den gaven de har for å hjelpe seg selv og de rundt seg.

Livet som heks er ikke så skummelt vi har ikke så mange feiekoster lenger heller. Vi bruker støvsuger. Nei, for å være helt seriøs. Alle mediale er akkurat som alle andre, vi har bare en ekstra sans eller flere som vi bruker og som vi kan dele med deg og alle andre.

jannikeermedial.com

En annerledes type gratis

En annerledes type gratis

 

En annerledes type gratis tarotkortreading

Mange firmaer som tilbyr gratis spåtjenester tilbyr i hovedsak gratis astrologi. Altså man blir spådd i stjernetegn. Det er derfor nødvendig at du spesifiserer søket med ordet ”tarotkort” i søkefeltet. Dette kan være fantastisk for deg, en gratis reading i tarotkort.

Finn en brukervennlig side som tilbyr spåtjenester. Føler du deg komfortabel der er mye av jobben gjort. For å bli spådd er det viktig å ha ett åpent sinn.

Noen kan spå deg bare ved å vite ditt fornavn og fødselsdato, dette er meget fascinerende.

Tarotkort en svært populær tjeneste som spåtelefoner tilbyr. Internett er en kraftig kjempe som har gjort det enda lettere å bli kjent med tarotkort og deres makt. Ettersom det finnes så uendelig mange som tilbyr spåtjenester kan det føles umulig å finne noen du kan stole på og være trygg på. Da bør du lete etter referansene og se hva tidligere brukere sier og mener om tjenestene som tilbys.

Du kan la deg guide av klarsynte som legger tarotkort. Husk at beskjedene de kommer med er veiledende og ikke alltid 100% sikre. Det er alltid du som til syvende og sist tar avgjørelsene.